Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Natalie in Hayden se ne znata mečkati

Natalie in Hayden nista prepričala. Žurnal24 main
Neka anketa je pokazala, da sta bila na velikem platnu kot ljubimca najmanj prepričljiva Natalie Portman in Hayden Christensen.

Najslabša filmska ljubimca sta po mnenju gledalcev Natalie Portman in Hayden Christensen, ki sta si slino izmenjavala v filmu Vojna Zvezd: Epizoda III – Napad klonov. To je pokazala anketa oglaševalske agencije Pearl & Dean.

Na drugem mestu sta pristala Ben Affleck in Jennifer Lopez, ki sta se mečkala v filmu Gigli. 17 odstotkov anketiranih je bilo mnenja, da med njima ni bilo iskric strasti. Zanimivo, kajti po snemanju sta igralca postala par.

Tretje mesto pripada Orlandu Bloomu in Keiri Knightley, ki ju poznamo iz filmov Pirati s Karibov. Njuna ljubezen se je vlekla skozi vso trilogijo, kljub temu pa njuni poljubi s časom niso postajali nič boljši.

 

Nicole Kidman in Tom Cruise © sourcename

 

Madonna in Adriano Giannini sta bila ljubimca v filmu Swept Away. Film je režiral pevkin mož Guy Ritchie, kar je očitno vplivalo tudi na ljubezenske prizore. Madonna in Adriano sta tako na četrtem mestu.

Peto mesto si delita mlada Catherine Zeta - Jones in ostareli Sean Connery, ki v filmu Past nista ravno blestela. Tudi v horizontali ne.

Šesta sta prikupna Andie MacDowell in Hugh Grant, ki sta skupaj zaigrala v filmu Štiri poroke in pogreb.

Benu Afflecku ljubezenski prizori očitno ne ležijo, saj se je na lestvici najslabših pojavil kar dvakrat. S kolegico Kate Backinsale sta pristala na sedmem mestu. Gledalcev se njuna ljubezenska zgodba v filmu Pearl Harbour ni dotaknila.

Osma sta nekdanja zakonca Nicole Kidman in Tom Cruise, ki sta se slekla za film Široko zaprte oči. Da med njima ni več prave strasti, niso opazili le gledalci, temveč tudi igralca sama, saj sta se kmalu po koncu snemanja razšla.

Malo bolje sta se odrezala Jake Gyllenhaal in Heath Ledger v Gori Brokeback, kjer sta se ljubila sredi divjine.

Tisti, ki med filmom Titanik niste jokali, se verjetno strinjate z uvrstitvijo Leonarda DiCapria in Kate Winslet na častitljivo deseto mesto. Toda to jima oprostimo, saj se je v ledenem morju težko prepričljivo crkljati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.