Magazin > Film & Glasba & TV
98 ogledov

Natalija: "Ana Mari je bila ljubosumna name"

natalija voyo.si
27-letna Mariborčanka Natalija, ki je v petek zapustila šov Big Brother, pravi, da sta se okoli nje sukala David in Tibor.

Ko so razglasili nominirance in ste zaslišali svoje ime, ste na glas vzkliknili. Ste bili presenečeni, da od gledalcev nista prejeli dovolj glasov?
Predvidevala sem, da bom zaradi pomanjkanja hrane nominirana. Mislila sem, da bom zdržala, a je bilo to zame fizično prenaporno. To je tudi razlog, da se nisem dovolj vključevala v družbo. Big Brother me kar tri dni zapored ni poklical v spovednico, tudi zato sem imela občutek, da bom nominirana. Kljub temu si presenečen, ko zaslišiš svoj glas.

Se vam zdi pošteno, da niste bili poklicani v spovednico?
Pošteno ali ne – to je igra. Ko vstopiš v resničnostni šov, se moraš z vsem sprijazniti. Big Brother lahko kadar koli spremeni pravila. Sicer je pa res, da si presenečen, če te ne pokliče v spovednico. Sprašuješ se, zakaj je temu tako.

Spovednico bi sicer lahko obiskali tudi sami …
Res je, a po tem nisem čutila potrebe.

Pravite, da vas je uničila hrana in da ste bili zadnji teden zato bolj redkobesedni. Kaj bi gledalci videli, če te naloge ne bi bilo? Katere Natalije torej nismo imeli priložnosti spoznati?
V prvem tednu se je videlo, da sem zelo komunikativna oseba. Naše razpoloženje v šovu je bilo odvisno od nalog. Zame bi bila idealna ta radijska naloga, ki jo imajo ta teden. Tukaj bi se lahko pokazala.

Napitki, ki ste jih dobivali, so bili menda vsak dan slabši …
Ja, v njih je bilo vse mogoče – začimbe, ki se po okusu niso ujemale, preveč soli, sadje, zelenjava, prevroča voda, ribe, omakice … Tega nisi mogel pojesti. Prva dva dni so bili ti napitki še normalni, nato pa so bili res vse slabši.

Pretekli teden ste imeli več izzivov. Ostali ste brez ličil, oblačil, higienskih pripomočkov ... Kaj je bilo poleg slabe prehrane najhuje?
Nič mi ni bilo hudo. Lahko sem zdržala brez ličil in higienskih pripomočkov. Slaba higiena me je sicer malo motila, nerodno je bilo tudi to, da si bil ves teden v istih oblekah. Celo v studio sem odšla nenaličena in bosa.

V šovu ste imeli še en zelo velik izziv. Igrali ste Julijo. Kako težko si je bilo zapomniti besedilo?
Zelo, ker nisi imel miru. Nikamor se nisem mogla umakniti, da bi se lahko sama učila. Poleg tega je bilo vzdušje v hiši zelo napeto, saj smo se novi stanovalci komaj vselili.

Kako se je David odrezal kot Romeo?
Nad njim sem bila zelo presenečena. Zelo dobro se je odrezal, dal je vse od sebe. Sprva, na avdicijah, sem imela sicer občutek, da mi je na kožo bolj pisan Tibor.

Med vajami sta si z Davidom izmenjala kar nekaj poljubčkov. Vam je bilo ob tem prijetno?
Vse je bilo v sklopu vloge. Morala sva se poljubiti. Šlo je le za dotik ustnic in ne za prave poljube.

V spovednici ste pred Davidom jasno povedali, da se med vama ne bo razvilo nič. Se je David sukal okoli vas?
Takoj, ko začutim, da mi oseba ne ustreza za zvezo, to povem, da si ta oseba ne bi ustvarila lažnega upanja. To je razlog, da sem to Davidu povedala v spovednici. Videla sem, da je bil ob tem presenečen.

Menda se je okoli vas sukal tudi Tibor.
Res je. Ne vem, ali je to del njegove taktike ali je za njegovim obnašanjem tičalo še kaj drugega.  Sem pa opazila, da je bila Ana Mari ljubosumna name, kar se je jasno pokazala tudi na koncu, ko mi je podelila 4 točke.

Kakšno je vaše mnenje o odnosu med Ano Mari in Tiborjem?
Z njima se nisem veliko ukvarjala, menim pa, da je Ana Mari v Tiborja zelo zaljubljena, medtem ko Tibor do nje ne čuti enako. Mislim, da jo je izbral zaradi taktike, da mu bo pomagala priti do zadnjega tedna.

Menite, da imajo novi stanovalci možnosti za zmago v šovu?
Nekaj možnosti ima po mojem mnenju Martin. Franci je morda malo preveč miren, Mitja pa je labilna oseba.

V hiši sta se oblikovala dva klana – eden okoli Tomaža, drug okoli Tiborja. Kakšno je vaše mnenje o teh dveh tekmovalcih?
Tomaž mi ni pisan na kožo. Nisem ga marala, saj mi je ves čas postavljal provokativna vprašanja, na katera nisem želela odgovoriti. Kljub temu ni prenehal. Ana in Mitja sta se z vsem, kar je rekel, strinjala. Ostali pa so se zbirali okoli Tiborja, ki je ves čas postavlja neke teorije, ki so bile večinoma kar točne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.