Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Natalija navija za naše

Natalija puncam priporoča, da se prepustijo nogometni mrzlici. (Foto: Aleš Bravn Žurnal24 main
Tudi pevko Natalijo Verboten je zajela nogometna mrzlica, saj se nam predstavlja v navijaški luči. Sama prizna, da na piknikih rade volje tudi ona igra nogomet.

"Res sem velika zagovornica in ljubiteljica športa in tudi pomembnejše tekme naših reprezentantov spremljam že od nekdaj. To, da je nogomet moška zadeva, je samo predsodek," pravi Natalija.

Po televiziji nogomet spremlja le takrat, ko igra slovenska reprezentanca, med velikimi prvenstvi pa si mora poiskati drugo zaposlitev. "Mož takrat zame nima časa," pove v smehu. Prizna še, da ima veliko željo enkrat nogometno tekmo spremljati v živo na ogromnem stadionu.

Dekletom pa Natalija sporoča, naj se priključijo nogometni vročiči. "Videle bodo, da je to odlična zabava pa še njihovi moški nad tem več kot navdušeni. Sama sem razmišljala, kako naj v tej nogometni vročici ukradem malo pozornosti in upam, da mi bo to s to navijaško skladbo Slovensko srce uspelo," pravi Natalija.

Njeno najnovejšo pesem Slovensko srce lahko poslušate tukaj: SLOVENSKO SRCE – Natalija Verboten MP3.mp3.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.