Magazin > Film & Glasba & TV
38 ogledov

Natalija seksi kot še nikoli

Natalija Verboten C.C.
Potem ko se je na glasbene odre vrnila s skladbo Zapoj Slovenija, ki so jo njeni poslušalci takoj vzeli za svojo, je mlada mamica Natalija Verboten dokazala, da je v odlični formi.

Pevko Natalijo Verboten čaka delovno poletje, svoje poslušalce pa je razveselila še s seksi videospotom za svojo zadnjo skladbo Zapoj Slovenija, ki se že vrti na radijskih postajah po vsej Sloveniji.

"Ja, poletje bo delavno. Z Dejanom delava s polno paro, zato se počitnice zdijo zelo, zelo daleč. Že konec tedna bom na Dolenjskem, kjer se bom zabavala z živo publiko," je povedala priljubljena pevka, ki je znana tudi po tem, da vedno naredi dober žur.

Videopodobo spota je pevka že petič zapored zaupala režiserju Janiju Pavcu. "Rada delam z ekipo, ki ji zaupam in ki zna poskrbeti za dober končen izdelek. Na snemanju sem zelo uživala, čeprav je trajalo dolgo v noč," je priznala Natalija, ki je prizorišče snemanja, mariborski lokal Akoya, zapustila v zgodnjih jutranjih urah. "Takšni projekti zahtevajo posebno organizacijo, še posebej zaradi malega Maxa, ki pa je zdaj že velik fant, ima namreč sedem mesecev in pol. Ta čas je preživel skupaj z babico in tako je tudi, kadar nastopam."

Komentarjev 1
  • luka 16:13 29.junij 2011.

    en te isti štimung kr neki