Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Natalija: Življenje gre naprej

Natalija Verboten Bumerang
Kot smo predvidevali že včeraj – Natalija Verboten je svoje oboževalce in medije le dražila.

''Življenje gre naprej, ti zbujaš se ob drugi, vse kar si zapustil mi, spomin je srečnih dni, srce pa še boli," so besede, ki jih je pevka Natalija Verboten zapisala na svoji uradni Facebook strani in takoj sprožila govorice, da v njenem zakonu nekaj škriplje.

Lepotico smo poklicali včeraj, a se je oglasil njen soprog Dejan, ki nam je razložil, da bo vse znano danes. In obljubo sta držala. Natalija je z zgornjim stavkom napovedala svojo novo pesem Življenje gre naprej. (Pesem lahko slišite TUKAJ.)

''Res je oziroma sem prevarana in zapuščena, a samo v najnovejši skladbi z naslovom Življenje gre naprej. Facebook prijatelji so tisti, ki resnično prvi vidijo in slišijo novosti. Tako kot vedno doslej sem tudi tokrat verze svoje najnovejše pesmi delila z njimi in nisem si predstavljala, da bodo naleteli na takšen odziv. Sicer sva z možem še vedno srečno poročena – jaz sem srečna, mož pa poročen,'' je pevka, ki ima smisel za marketing, zapisala v sporočilu za javnost.

Najnovejša čustvena balada z žalostnim življenjskim besedilom je že tretje sodelovanje Natalije Nacionale z Alešem Klinarjem in Anjo Rupel. Zabavna skladba baladnega tipa, kakršne od Natalije že dolgo nismo slišali – zadnjo je posnela pred dvema letoma –, je nastala že na začetku lanske jeseni. ''Je ena od tistih, pri katerih me je ob prvem poslušanju oblila kurja polt, to pa se zgodi samo takrat, ko mi je nekaj resnično všeč. Ko je bil demo posnetek narejen, se nam je zazdelo, da bi bilo v refrenu zelo lepo slišali tudi večglasno moško petje in sem se spomnila na dolgoletne glasbene prijatelje Stiški kvartet, z njihovim vodjo Dušanom Kamnikarjem se poznava že dve desetletji, pa sem jih poklicala in bila zelo vesela, ker so se takoj odzvali na povabilo k sodelovanju in posneli spremljevalne vokale.''

Komentarjev 3
  • zic 11:52 05.marec 2013.

    kakšn photoshop je tale fotka nad člankom, da glava peče!!?? še podobna si ni....res so tole ene kure na estradi!?

  • stela 11:09 05.marec 2013.

    Jp, smotana in nezrela ženska željna pozornosti ljudstva....a ji gre bolj slabo, ane?

  • saramara 11:06 05.marec 2013.

    Bolano, da se tako tematiko izkorisca v reklamne namene!