Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Navalite na pojedino smeha

Ob smeh vas bo spravljal tudi Boštjan Gorenc - Pižama. (Foto: Katja Kodba/Medias Žurnal24 main
Začetek tedna je, zato navalite na smeh. Ponedeljek je čas za stand up, tokrat tak, ki prinaša Naval smeha. Nocoj ob 20.30 v ljubljanski Cvetličarni.

Stand up iz Cvetke gre zopet v živo na Val 202. Najboljše šale ponedeljkovega programa bo Val 202 v živo prenašal neposredno iz Cvetličarne.

Za radijske poslušalce je pričaranje pravega vzdušja stand up komedije še kako pomembno, zato je Naval smeha gotova naložba v odličen in smeha poln večer. Poleg sproščanja v svežem materialu najboljših komikov bosta za humorne glasbene vložke tudi tokrat poskrbela še Juš Milčinski in Goran Završnik.

Za smeh bodo v radijskem delu poskrbeli tudi Boštjan Gorenc - Pižama (povezovalec radijskega dela), Tin Vodopivec, Janez Trontelj, Mladen Pahović, Goran Završnik (glasbeni opremljevalec radijskega dela), Juš Milčinski (dežurni vokalni interpret), gostitelj večera pa bo Andrej Težak - Tešky.

Cena vstopnice je 9 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.