Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Navijajte za Dejana Zavca!

Po osvojitvi najvišjih slovenskih nazivov, kot so športnik leta, Slovenec leta i Žurnal24 main
Nocoj bo v Stožicah Dejanu Zavcu naslov svetovnega prvaka skušal odvzeti Američan Paul Delgado. Štart dogodka je ob 18. uri, ne pozabite navijati in stiskati pesti!

Ne skrbite! Kot je za Žurnal24 povedal naš šampion Dejan Zavec, bo naredil vse, da pas ostane v njegovih rokah. Nocoj se bo namreč pomeril z boksarjem iz Atlante Paulom Delgadom, ki mu bo skušal odvzeti naslov svetovnega prvaka verzije IBF. Delgado se je že pomeril z nekaj zvenečimi imeni iz sveta boksa, kot so Paul Malignaggi, Demetrius Hopkins, Said Ouali in Vitaliy Demyanenko.

Poleg težko pričakovanega dvoboja Zavec vs. Delgado se bodo nocoj zvrstili še drugi dvoboji za osvojitev naslovov. 20-letna najmlajša nemška svetovna prvakinja Christina Hammer bo prvič branila svoj WBO pas v srednji kategoriji.

Sledil ji bo mednarodni šampion WBF v poltežki kategoriji Denis Simčič, ki bo drugič branil svoj naslov, v sklopu celotnega programa pa bo v ring stopila tudi mlada Slovenka Tjaša Kolar.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.