Magazin > Film & Glasba & TV
0 ogledov

Ne bi se mogla upreti Janu Plestenjaku

1/2
Žurnal24 main
Danijela, ki bo 15. septembra nastopila v Križankah, je ob prihajajočem koncertu predstavila svoje glasbene goste, obenem pa izdala, da bi z veseljem zapela tudi ob Plestenjaku.

Založba Dallas je ob prihajajočem koncertu organizirala tiskovno konferenco, kjer je Danijela izdala podrobnosti o koncertu, spregovorila pa je tudi o svojih gostih.

Hrvaška pevka bo slovenski publiki vnovič zapela 15. septembra, ko bo na odru v Križankah stala s Petrom Grašom, Arsenom Dedičem in Borisom Novkovićem. Glasbeno trojico je Dalmatinka poimenovala kar trije vitezi, poleg njih pa bo Danijela na oder povabila še posebnega gosta, ki pa ostaja presenečenje. "To je nekaj posebnega, kar pripravljam za slovensko publiko. S skrivnostnim gostom bom zapela skladbe, ki jih v takšni izvedbi še niste slišali," je povedala Danijela.


Izbrala bi Jana in Alenko

Petra, Arsena in Borisa je Danijela povabila k sodelovanju predvsem zaradi dolgoletnega prijateljstva, če pa bi izbirala med slovenskimi izvajalci, bi si najverjetneje izbrala Jana Plestenjaka in Alenko Godec . "Če bi se mogla odločati med moškimi pevci, bi zagotovo izbrala Jana, on je zelo privlačen. Ampak ker sem ženska, bi se najverjetneje odločila za Alenko Godec."

Tiskovno konferenco ob velikem koncertu v Križankah je založba Dallas izkoristila tudi za podelitev zlate plošče, ki si jo je Daniela prislužila z albumom Nek' živi ljubav.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.