Magazin > Film & Glasba & TV
41 ogledov

Ne bojte se, zaigrajte v grozljivki

Snemanje filma je predvideno v začetku prihodnjega leta. Kot pravi Rajčič, je po Žurnal24 main
Tisti, ki se navdušujete nad grozljivkami in bi se v eni izmed njih preizkusili tudi sami, ste vabljeni na avdicijo prve slovenske psihološke grozljivke.

Priprave na snemanje so namreč že v polnem zagonu, zato v ljubljanskih gledališčih pripravljajo avdicijo za tiste, ki bi radi igrali v filmu in preizkusili svoj igralski talent.

Pod režijo se bo podpisal Predrag Perica Rajčič, ki je za film napisal tudi scenarij. Meni, da grozljivk pri nas sploh ni, zato bo izbira igralcev težka, saj nihče ne ve, kako se igralci znajdejo v tem filmskem žanru. Obenem bo projekt za ekipo in produkcijsko hišo velik izziv in posebna izkušnja.

Na avdicijo se lahko prijavite preko začasne spletne strani www.grozljivka.si in na ostalih spletnih aplikacijah.

Odziv po novici o pripravah na snemanje prve slovenske grozljivke je presenetil ekipo. Načrtujejo vsaj šestdnevno avdicijo, ki bo potekala prihodnji mesec. Rajčič svetuje, naj bodo kandidati brez pričakovanj, saj se bodo tako lažje sprostili in se osredotočili na vlogo. "Za vsakega si bomo vzeli čas in iz njega poskušali iztisniti maksimum," pravi Rajčič.

Pogled v zgodbo
Zgodba se odvija v nekem mestu, kjer ženske izginjajo brez sledu. Mlad par se preseli v staro stanovanjsko zgradbo, v kateri se vrstijo nenavadni dogodki. Skrivnostno stanovanje v zgradbi vse bolj vpliva na življenje glavnega junaka, ki vse manj zaupa ljudem okoli sebe. Težave se pojavijo, ko začne dvomiti o sebi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.