Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Ne boste verjeli, kdo bo novi Batman

Ben Affleck Reuters
Iz studia Warner Bros. so sporočili, da si bo kostum Batmana naslednji nadel igralec Ben Affleck.

V ameriškem studiu Warner Bros. nameravajo posneti film, ki bo na velikem platnu združil dva največja superjunaka vseh časov – Batmana in Supermana. Ker se je v zadnjem filmu o Supermanu, Jekleni mož, Henry Cavill precej izkazal, bo še naprej upodabljal tega junaka, v studiu pa so se odločili, da bodo obleko Batmana iz rok Christiana Bala predali Benu Afflecku.

Da nameravajo posneti film o obeh junakih, je prvi pred drobim mesecem razkril režiser Zack Snyder, zdaj pa je vesel, da lahko končno oznani, da se bo v Batmana prelevil prav Affleck. "Ima odlične igralske sposobnosti, da bo ustvaril junaka, ki je starejši in modrejši kot Clark Kent, ter nosi brazgotine svoje napete preteklosti, hkrati pa bo znal obdržati šarm, ki ga svet vidi v milijarderju Bruceu Waynu. Komaj čakam, da bom delal z njim," je povedal Snyder.

Produkcija filma, ki še nima naslova, se bo začela prihodnje leto, film pa nameravajo v kinematografe poslati julija 2015.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.