Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Ne samo Idol, tudi ikona

Vstopnice za koncert Billyja Idola bodo na dan koncerta, 24. junija, 10 evrov dr Žurnal24 main
Billy Idol, legendarni britanski glasbenik, bo prvič nastopil v Sloveniji.

Dancing with Myself, Hot In the City in Mony Mony so le nekateri izmed številnih hitov legendarnega britanskega glasbenika Billyja Idola, ki bo 24. junija zatresel ljubljansko Halo Tivoli.

Idol bo s kitaristom Stevenom Stevensom (med drugim je sodeloval s pop kraljem Michaelom Jacksonom) ter svojo skupino v Sloveniji nastopil prvič.

"Nihče ne bo razočaran"
Karizmatičen rocker se bo v Ljubljani ustavil v sklopu evropske turneje, ki jo je v začetku maja začel v Moskvi.

"Na turneji s Stevenom Stevensom in preostalim bendom uživamo v glasnem igranju in ob občinstvu, ki se ima prav tako dobro, kot se imamo sami," pravi Idol in dodaja, da se že dolgo ni tako počutil. Pevec je tudi prepričan, da nihče izmed obiskovalcev ljubljanskega koncerta ne bo razočaran – ne tisti, ki obožujejo punk, saj bodo igrali pesmi iz obdobja 70. let, ko je nastopal z zasedbo Generation X, ne tisti, ki ga imajo radi zaradi njegovih poznejših hitov.

Za enega izmed najodmevnejših koncertov letošnjega leta boste v predprodaji (do 23. junija) odšteli 49, na dan koncerta pa 59 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.