Magazin > Film & Glasba & TV
7 ogledov

Ne stavi na rumene medije

Enkrat se je zgodilo celo, da so Nina poklicali z neke radijske postaje, ker so Žurnal24 main
Nino je šolan glasbenik, ki piše tudi skladbe za druge izvajalce, "odkril" pa ga je Jan Plestenjak.

Kaj potrebuje mlad pevec, da se mu uspe prebiti na sceno?

Glasbo, slog, karizmo, energijo na odru in tako dalje. Je pa res, da nekaterim slovenskim slavčkom danes žal uspe zaradi pozornosti, ki jim jo namenjajo rumeni mediji ... Ampak mislim, da ti ne delajo na dolgi rok.

 
 

Komentarjev ne jemljem resno, saj tam popljuvajo čisto vse. To je prav tipično za Slovence – smo najbolj nevoščljiv, zavisten narod na tem planetu!

Nino

 
Ali na nastopih pojete na playback ali uporabljate matrico?

Razen v televizijskih oddajah vedno pojem v živo, na matrico. Mislim, da ravno to, da kdaj na nastopu tudi malo kiksneš ali zafušaš, da glasbi poseben čar. Moj nastop po navadi popestrijo tudi plesalke, saj je danes pomemben cel paket.

Katere slovenske in tuje glasbenike cenite?

Jana Plestenjaka, ker je uspešen avtor, izvajalec, kitarist. Name je naredil velik vtis šele lani, ko sem bil glasbeni gost na njegovem koncertu, saj ga prej nisem toliko spremljal. Od tujih pa cenim žal pokojnega Tošeta Proeskeja in Mariah Carey.

Na spletni strani enega od medijev, kjer je objavljen članek o vas, sem opazil kar nekaj žaljivih komentarjev. Kako gledate na to, da vas primerjajo z Damjanom Murkom?

Takšnih komentarjev nikoli nisem jemal resno, saj popljuvajo čisto vse. To je prav tipično za Slovence – smo najbolj nevoščljiv, zavisten narod na tem planetu! Glede gospodiča Murka pa bom rekel takole: on ni ne glasbenik ne pevec, ampak zgolj človek, ki s svojimi dejanji zbuja pozornost pri ljudeh in medijih.

Obesili so se tudi na izjavo, da je vaš singel Še in še nekaj novega. Trdijo, da je bilo že vse slišano in vaš vokal enačijo s Sebastijanovim.

Čas bo pokazal, kdo je res ustvarjal glasbo in se ni samo kazal v medijih, na primerjave s Sebastijanovim vokalom pa sem se že navadil. Enkrat se je zgodilo celo, da so me z neke radijske postaje poklicali, ker so se zanimali za intervju s Sebastijanom.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.