Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Ne stavite na Angleže

Ne stavi na Angleže Primož Lavre, Cankarjev dom
V hazarderski črni komediji Ne stavi na Angleže trije prijatelji spremljajo tekmo, ki naj bi odločila o njihovi prihodnji sreči. Kakšen bo rezultat, si oglejte na premierni uprizoritvi ob 20. uri v Klubu Cankarjevega doma.

Cofa, Piksija in Bulca, tipične predstavnike urbanih tridesetletnikov, poleg prijateljstva druži neustavljiva strast do iger na srečo oziroma športnih stav na nacionalnih nogometnih ligaških tekmovanjih. Med spremljanjem tekme, ki naj bi odločila o njihovi prihodnosti, ste priča spremembam vedenj in razpoloženj, razvoju nesporazumov in medsebojnim spopadom.

Peklenski stroj igralniške zasvojenosti, zavisti, ljubosumja in nezaupljivosti žene dogajanje v črno komedijo, ki presega na videz preprost zaplet.

Vladimir Đurđević, cenjeni predstavnik mlajše generacije srbskih dramatikov, je v tem delu ustvaril izvirno kombinacijo realističnega žanra ter različnih elementov ironije in tragikomike, ki gradira vse do burlesknih prizorov.

Za vstopnico boste odšteli 20 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.