Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

"Ne vem, ali je ona v Baru ali Chicagu"

emi Planet TV
Ivica se je ponovno sprla z nekaterimi Barovci. Damjan ne more pozabiti, kako je narezala limete.

Ivica se je nekaj dni z Barovci razumela zelo lepo in se je celo opravičila Sanji za težke besede ter jo prosila, če lahko tekmovanje nadaljujeta v prijateljskih odnosih. Kmalu pa je pokazala, da je še vedno svojeglava in da očitno še vedno misli, da ve več kot vsi ostali in da se je vsi bojijo.

Ko so se Ivica, Emi, Suzana in Damjan odpravili po mestu, da bi razdelili nekaj letakov, so se spet vnele strasti in zavrelo je med Ivico in Damjanom ter Ivico in Emijem.

Ivica je Emiju najprej očitala, da je hinavski in da samo govori ter da ne dela veliko, a se je ob repliki Emija kmalu spomnila, da ji je ta veliko pomagal: "Aja, oprosti, res je. Ti si mi veliko pomagal, kadarkoli sem te potrebovala." Emi je med izjavo povedal, da Ivica še vedno trdi, da je najboljša in da bo s svojimi izkušnjami Baru prinesla profit. "Ampak ona v dveh tednih ni pokazala ničesar. Jaz ne vem, ali je ona v Baru ali v Chicagu," je povedal Emi in ob tem bruhnil v smeh.

Z Damjanom pa sta se ponovno sporekla zaradi slavnih limon: "Damjan, ti veš, kam se daje limete? Veš, kaj je Corona? Poznaš Corono?" Plavolasi Primorec pa jo je ob tem zbadal, češ da jim bo tako ali tako pomagala do dobička in v dodatku dodal, da bo vse v redu, dokler bo v mojito dajala rezine pomaranče (op. a. v koktajl gredo po receptu limete).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.