Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Nedeljska kultura po Bobrovo

V Mini teatru na Ljubljanskem gradu si lahko ob 11. in 17. uri ogledate predstav Žurnal24 main
Dogodkov bo na nedeljsko popoldne več kot dovolj. Festival Bobri jih bo vse do 11. februarja ponujal v prestolnici. Oglejte si današnji program.

Poleg pestre filmske ponudbe in številnih delavnic v ljubljanskih knjižnicah je jedro tretjega festivala obsežen gledališki program, saj si boste lahko ogledali kar 45 predstav.

Letos boste lahko na posebno predstavo peljali tudi vašega dojenčka in malčka od 3. do 35. meseca starosti, ki si jo boste lahko ogledali v Hiši otrok in umetnosti.

V Španskih borcih bodo mlade gledalce navdušili velikanski dinozavri v predstavi Saša Jovanovića Dinozavri v cirkusu. Prva dama slovenske poezije Svetlana Makarovič pa je tudi prva dama letošnjega festivala, saj so po njenih pravljicah in igrah nastale predstave v Mini teatru, Slovenskem mladinskem gledališču, Lutkovnem gledališču Ljubljana in Pionirskem domu.

Današnji program
11:00 Janko in Metka, gledališka predstava, Mini teater, Ljubljanski grad
15:00 Beli pramen: Pustolovščine malega bobra, dokumentarno-igrani film, Kinodvor
17:00 Janko in Metka, gledališka predstava, Mini teater, Ljubljanski grad

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.