Magazin > Film & Glasba & TV
20 ogledov

Neeson iskan kot še nikoli

V Hollywoodu se kar trgajo za Neesona. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Igralcu Liamu Neesonu ne manjka ponudb, saj sodeluje pri nastajanju skoraj ducat filmov.

58-letni Igralec Liam Neeson se je na začetku težko prebijal skozi življenje, saj je v svoji domovini Severni Irski opravljal najrazličnejša dela, od voznika viličarja in tovornjaka do amaterskega boksarja, preden je svet prepoznal njegov igralski talent. Zdaj se v Hollywoodu pulijo zanj, piše časnik Variety.

Neeson po smrti žene Natashe Richardson, ki je lani umrla za posledicami nesreče na smučišču, sam skrbi za njuna sinova, istočasno pa sodeluje pri skoraj ducatu filmskih projektov. Marca leta 2011 bo v kinematografe prišel njegov film Unknown. Zaigral je tudi v srhljivki Paula Haggisa The Next Three Days, v vlogi admirala v filmu Battleship, v filmu The Hangover 2 pa je nadomestil Mela Gibsona.

Januarja bo Neeson začel snemati film The Grey, za vestern Last Stand so ga angažirali kot šerifa, poleg tega pa tudi igra v filmu Clash of the Titans 2. Neeson ima tudi za naprej velike načrte, med drugim se nadeja vloge vojnega zločinca na begu v neodvisni produkciji An Ordinary Man.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.