Magazin > Film & Glasba & TV
109 ogledov

Neisha z lasmi pokrila bradavičke

Neisha Facebook/Neisha
Med pripravami na fotografiranje je nastala fotografija, ki napoveduje del tistega, kar bo Neisha v kratkem razkrila.

Tako vroče je bilo na snemanju videospota in fotografiranju za novo Neishino pesem Glorija. Neisha je kot navdušenka nad fotografijami in fotografiranjem poskrbela za serijo fotografij, kjer bo predstavila od estetske erotike do prisilne žrtve. "Z Lidijo Matajo sva naredili foto shooting, na katerega sem do sedaj najbolj ponosna. Bo vse od estetske erotike do prisilne žrtve. Vse bo predstavljeno na zelo artističen način.“ Kot poudarja, sama pri fotografiranju gleda zgolj na estetiko, ko je v vlogi modela. "Ko se prelijem v vlogo, ki jo igram pred fotoaparatom, igram vlogo, kakršna je. Zanimajo me rezultati, ki morajo biti čim bolj vrhunski.“

Za potrebe same promocije bo sprva predstavila deset večjih fotografij, ni pa izključeno, da bodo fotografije enkrat v prihodnje del večje razstave. Fotografije bodo luč dneva ugledale v sklopu predstavitve novega videosposta. "Spot je že narejen in čaka," pravi pevka in dodaja, da gre za del večje zgodbe, s katero bodo podprli veliko mednarodno akcijo proti trgovini z ljudmi, natančneje proti prisilni prostituciji. 

Ponosna je tako na izdelek kot tudi na celotno ekipo. Kot pravi, bo izdelek zanjo zelo radikalen in že sproža takšne in drugačne odzive, ker ljudje vidijo samo del zgodbe. "Ko bodo uvideli celoto, bo to drugače,“ napoveduje pevka. Pesem in fotografije odražajo različna obdobja ženske, ki gre skozi pot za katero se je odločila svojeglavo, predvsem pa napačno. 

Pesem je edina na plošči, ki in izpod njenega avtorskega peresa, ampak jo je spisal Dejan Radičevič. Tekst govori o punci, ki je zablodila in se v dani fazi ukvarja z mislimi na samomor, s svojimi travmami. "Pesem jo bodri, govori o tem, da ni sama, naj si pusti pomagati. Dejan Radičevič je izdelal osnovno idejo, skupaj pa smo se odločili, da je najbolje, da naredimo igran videospot,“ razkriva Neisha, ki v videospotu igra natakarico. 

Glavno vlogo je zaupala Tini Gorenjak. "Moram reči, da sem strašno ponosna na Tino, kako se je odrezala. Dokazala je, da je vrhunska igralka in da ji je vloga pisana na kožo.“ Videospot so posneli v enem dnevu v hotelu Slon in na terenu. 

Komentarjev 2
  • e2rdo66 17:56 03.september 2014.

    Zdej pa ji bo naklada zrasla...bo prodala dva cd-ja več....

  • kapibara 14:36 03.september 2014.

    Ma ta bo tudi peti začela, sam da se bo izpostavljala... :-(