Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Neishin menedžer zavrača navedbe

Neisha Nejc Simšič
Neishin koncert Za vesoljke in kavbojce v Cankarjevem domu naj bi bil prava finančna polomija.

Neishin zadnji koncert v Cankarjevem domu naj bi po poročanju spletnega portala Pozareport.si, obiskalo le 218 ljudi, pevka pa naj bi bila v minusu za kar štiri tisočake. Neishin menedžer te navedbe zavrača.

"Kje dobiva te številke in kako suvereno operira z zadevami, ne bi komentiral, mislim pa, da so bile glede tega, koliko ljudi je bilo v dvorani, dovolj zgovorne fotografije. Trditi, da je bilo notri le 218 ljudi, je neumnost, po drugi strani pa navedbe glede pogodbe ne držijo. Glede na to, da gre za poslovne skrivnosti, pa kaj več ne morem razlagati. Kakšno pogodbo imam s Cankarjevim domom, veva le jaz in še ena oseba, ki je sopodpisnik pogodbe," na pisanje spletnega portala Pozareport.si pravi Neishin menedžer Dejan Radičevič, o številu obiskovalcev in razočaranju pa dodaja: "Obiskovalcev je bilo malo manj kot 400, polni sta bili dve tretjini dvorane. Vsak obisk, ki ni razprodan, je vedno pod pričakovanji, to je razumljivo. Lahko pa povem, da so stroški koncerta pokriti in da ne gre za stroške, kakršne navaja Pozareport.si."

Vprašanje, koliko vstopnic so prodali za Neishin zadnji koncert, smo naslovili tudi na Cankarjev dom. "Izdanih je bilo 218 vstopnic. Cena vstopnice je bila 16, 19, 23 in 14* evrov (*mlajši od 25 let in starejši od 65 let ter upokojenci)," so nam odgovorili.

Komentarjev 1
  • zic 07:14 14.november 2013.

    "všeč" so mi članki, ki se začnejo z "naj bi" in prepisovanje iz drugih še bolj gnilih cajtngou!?