Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Nejasnosti okoli Rihanninega koncerta

Na videz nedolžna Rihanna si zna popestriti ljubezensko življenje. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Potem ko je Collegium Mondial Travel na Facebooku oznanil, da 24. junija v Slovenijo prihaja Rihanna, so hrvaški mediji zdaj objavili, da Rihanne ne bo niti v Slovenijo niti na Hrvaško.

Collegium Mondial Travel je v petek na svoji Facebook strani objavil vest, da 24. junija v Slovenijo prihaja Rihanna. Organizatorji so nam potrdili, da novica drži, dodatnih informacij, kot je cena vstopnic, pa nam niso hoteli razkriti.

Danes, tri dni pozneje, pa je zgodba drugačna. Hrvaški mediji so se razpisali o tem, da barbadoške pevke k nam ne bo, prav tako naj ne bi prišla k našim južnim sosedom. V Splitu naj bi po prvotnih podatkih nastopila dan kasneje, torej 25. junija letos. Kot piše Index.hr, so iz Rihanninega menedžmenta sporočili naslednje: "Rihannini predstavniki nikoli niso dobili ponudbe, vezane na koncerte v Ljubljani in Splitu, prav tako v zvezi s tem niso ničesar podpisali."

Lupa Promocija je na svoji spletni strani objavila, da Rihanna junija ne bo nastopila ne v Sloveniji ne na Hrvaškem. Tako so od njih zahtevali Live Nation, ki je promotor pevkine turneje. "Njena evropska turneja se začne letos, v načrtih pa ni koncertov za junij. Rihannin menedžment in Live Nation tako želita razčistiti, da ponudbe za organizacijo omenjenih koncertov nikoli niso poslali in niso podpisali pogodbe o pevkinem nastopu v Ljubljani in Splitu," se še glasijo dodatna pojasnila.

Da Rihanne Slovenci ne bomo videli, smo želeli slišati še od naših organizatorjev, a so se po tem, ko so nam potrdili, da koncert bo, skrivnostno zavili v molk. "Ne morem vam potrditi, ali je to res," nam je na vprašanje, ali so pisanja hrvaških medijev resnična, odgovorila Alenka Šurlan, predstavnica za odnose z javnostmi na Collegiumu, in dodala, da bo "uradna novica o Rihanninem koncertu v medijih objavljena v prihodnjih dneh".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.