Magazin > Film & Glasba & TV
74 ogledov

Nejc dobil prvi poljubček?

nejc bar
1/6
Planet TV
Tokrat je bil glavna zvezda najnovejši član Bara Nejc, ki se je na večeru karaok sprostil in pokazal vse svoje čare.

Nejc je na večeru karaok pokazal, da se zna sprostiti in je skupaj s Suzano zapel ter predvsem zaplesal. Skupaj sta zapela pesem Severine, kjer je Nejc dokazal, da je v njem tudi nekaj žurerske krvi. Migal je z boki, Suzano zapeljeval s svojo zadnjico in se popolnoma predal petju. Ob gledanju nastopa so se ostali Barovci zelo zabavali, saj česa takega niso pričakovali. To je bil zanje resnično velik šok. Sanja, Tanja in Joel se smehu niso mogli upreti. Nejc je bil glavna atrakcija.

"Padel je notri v ta svoj ples, on je smrtno resen, ne ve, kaj se dogaja okoli njega. Jaz, Joel in mami smo umirali od smeha. Meni je bilo top!" je povedala Sanja.

Ob končanem nastopu je šel Nejc naprej delati. Odpravil se je v kadilnico, kjer sta ga lepo pozdravila dva mlajša fanta – očitno njegova oboževalca, ki sta z njim koketirala in ga celo prosila za poljub. Nejc je pristal na poljubček na lica, a ga je obiskovalec skoraj pretental. Če Nejc ne bi pravočasno reagiral, bi mu poljub 'pritisnil' na usta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.