Magazin > Film & Glasba & TV
40 ogledov

Nejc: Všeč so mi Joelova stopala

nejc bar Planet TV
Najnovejši član resničnostnega šova Bar Nejc je svoji prijateljici La Toyi zaupal, da sta mu med sostanovalci najbolj všeč Joel in Črt.

La Toya in Nejc sta se že pred vselitvijo v stanovanje Bara poznala, kar pa se tudi opazi, saj nenehno tičita skupaj in si ob tem zaupata vsako malenkost. Plavolasa starleta je Nejca, ki je odkrito priznal, da je gej, vprašala, kateri od sostanovalcev mu je najbolj privlačen. Ta je brez oklevanja odgovoril, da je prvi, ki mu je padel v oči, Joel. "Joel je privlačen moški, ima zelo lepa stopala,“ je povedal najnovejši tekmovalec v Baru.

La Toya ga je začudeno vprašala, od kod ve, kakšna ima stopala: "Kako ti veš, kakšna stopala ima? Jaz tega sploh ne opazim.“ Ko sta zaključila o Joelu, je Nejc prijateljico vprašal, kaj misli o Črtu. Ta je odgovorila, da se ji zdi preprost in simpatičen fant. "Zelo je preprost, to se mu vidi. Poleg tega pa sem opazoval njegovo zadnjico...“ je z nasmeškom odgovoril Nejc.

Ostali stanovalci so se na ta račun pošalili s Črtom, saj so jim njihovi oboževalci povedali preko različnih socialnih omrežij, da sta on in Joel glavni tarči Nejca, čeprav je marsikdo mislil, da se bo ta zagrel za Emija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.