Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Nekateri so za rdeče

Tiesto Arhiv organizatorja
Tiësto in Calvin Harris se že ogrevata.

V nedeljo se bodo Stožice ogrnile v rdeče, saj bodo za en dan postale prizorišče plesnoelektronskega spektakla, na katerem bodo za žur skrbeli nizozemski didžej Tiësto, britanski zvezdnik Calvin Harris ter domačina Alex Cvetko in Beltek.

Tiëstu, ki je pri svojih 43 letih že glasbena ikona in trenutno osvaja tudi hollywoodske studie, slovenska publika ni tuja, se bo pa pri nas prvič predstavil producent in didžej Calvin Harris, ki je med drugimi sodeloval z Rihanno, Kelis, Scissor Sisters ter Groove Armado in Faithless.

Namesto stadiona v areni

Organizatorji so dogodek, ki bi se moral zgoditi na stadionu, zaradi napovedanega slabega vremena prestavili v areno, ki bo, kot obljubljajo, klimatizirana. Ker bo po njihovih ocenah zabavo obiskalo približno deset tisoč ljudi, vsem imetnikom vstopnic za parter priporočajo, da pridejo čim prej. Cena vstopnic za rdeči ring je 22 evrov, 90 evrov pa boste odšteli za VIP-sedišče.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.