Magazin > Film & Glasba & TV
30 ogledov

Nekdanji rolling stone prihaja k nam

Mick Taylor Osebni arhiv
Nekdanji član Stonesov iz njihovega zlatega obdobja je obljubil, da pride v Slovenijo.

"Prijatelji so me povabili na srečanje oboževalcev Rolling Stonesov v belgijskem kraju Knokke. Tam je nastopil Ben Waters s svojim bendom s posebnim gostom, nekdanjim kitaristom Stonesov (1969–1974) Mickom Taylorjem. Imel sem to srečo, da sem ga spoznal ter se pogovarjal z njim in njegovim menedžerjem. Obljubil mi je, da bo prihodnje leto nastopil v Sloveniji – v Portorožu ali Ljubljani," je ekskluzivno za Žurnal povedal Slavko Franca, sicer lastnik edinega muzeja, posvečenega Rolling Stonesom pri nas.

Polna dvorana na nogah

"Koncert Bena Watersa je bil fantastičen, poleg komadov z njegovega zadnjega albuma so skupaj s Taylorjem zaigrali legendarno Route 66 in polno dvorano spravili na noge," je dodal Franca, ki je sicer večino življenja preživel na ladji, Stonese pa spremlja že od 60. let. V Portorožu, kjer stanuje, je lani v kleti svoje hiše odprl pravi mali muzej.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.