Magazin > Film & Glasba & TV
2384 ogledov

Nemci ogorčeni: Pro Sieben mučil voditelja

pro 7 PRO7
Je to res še zabava?

V torek sta voditelja Klaas Heufer-Umlauf in Joko Winterscheidt spet nastopila proti svojemu delodajalcu, televizijskemu kanalu Pro Sieben. Gre za oddajo Joko & Klaas gegen ProSieben, ki naj bi gledalce zabavala, tokrat pa jih je bilo veliko nad nalogami, ki sta jih morala opraviti voditelja, ogorčenih. 

Za zadnjo oddajo so si namreč izmislili pravo mučenje. Med eno nalogo, se je moral eden od njiju uleči na tla, drug pa se je z gokartom večkrat zapeljal čez njega. "To je bolelo, zapeljal si čez moj mali prst,“ je zakričal Joko, ki je igro prekinil, ker ni več zdržal. Tudi voditelju Stevenu Gätjenu je bilo vidno neprijetno. "Že med gledanjem me boli,“ je izjavil.

Naslednja naloga je bila še hujša. Joko je moral pojesti tri žličke soli, Klaasovo roko pa so polili s solno kislino. "To res boli. Ste znoreli?“ je zajavkal.

Gledalci so bili ogorčeni. Kanalu so med drugim očitali sadistična nagnjenja. "Še vedno sem malo šokirana nad nalogo s solno kislino. Kot kemik delam s hujšimi snovmi, a to, da na roko zlivaš kislino, je neodgovorno,“ je nalogo pokomentirala uporabnica Twitterja, nekdo drug pa je dodal: "Odgovorni za varstvo pri delu kanalu že pošiljajo jezno pošto.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.