Magazin > Film & Glasba & TV
103 ogledov

Nemci so si prisvojili našo Majo

blok party Katja Uran
Maja Založnik je v resničnostnem šovu The Voice of Germany prišla še en krog dlje.

Žirant šova The Voice of Germany, pevec Sunrise Avenue Samu Haber, je imel v četrtek težko nalogo. Moral se je namreč odločiti, katera pevka iz njegove skupine se bo uvrstila v naslednji krog, Slovenka Maja Založnik ali Nemka Floriana Imeri, ki sta se spopadli v pevskem dvoboju.

Lepotički sta zapeli pesem Maps skupine Maroon 5. Obe sta bili fantastični. "Zame sta kot popoln večer z dobrim vinom. Če mene vprašate, sta na odru sedaj najboljši steklenici vina,“ je njun nastp pokomentirala žirantka Stefanie Kloß. Z njo se je strinjal tudi njun učitelj Haber, ki ju je označil za sladko vino, med katerima se je zelo težko odločiti. Na koncu je zmagala Maja Založnik, ki jo je nemški Bild označil za Münchenčanko.

Floriana je šov zapustila s težkim srcem, tudi zato, ker se je malo zagledala v Samuja, tako kot Založnikova. "Obe sva vanj zaljubljeni,“ je povedala Maja, Floriana pa je dodala, da ima Finec prelepe oči.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.