Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

Nepredvidljivi potomci

Potomci Blitz Film & Video Distribution
Alexander Payne, ki je avtor z oskarjem nagrajenega Sideways, tokrat predstavlja film Potomci o nepredvidljivi zgodbi ameriške družine, ki danes prihaja v slovenske kinematografe.

Matt King (George Clooney) je soprog in oče dveh hčera. Ko njegova žena v bližini Waikikia doživi pomorsko nesrečo, mora razmisliti o svoji preteklosti. Na nenavaden način skuša popraviti svoj odnos s hčerkama, desetletno Scottie (Amara Miller) in sedemnajstletno Alexandro (Shailene Woodley). Hkrati se mora odločiti o prodaji očetovega zemljišča, eni zadnjih neprecenljivih in nedotaknjenih tropskih plaž.

Ko mu Alexandra pove, da je imela mama v času nesreče ljubezensko razmerje, začne Matt povsem drugače gledati na življenje in svojo zapuščino ter se odpravi poiskat ljubimca svoje soproge. Sledijo duhoviti in težki trenutki, dokler končno ne dojame, da je pravzaprav na poti preoblikovanja življenja in družine.

Film bo na sporedu v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Mariboru, Novem mestu in Kopru.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.