Magazin > Film & Glasba & TV
7 ogledov

Nepredvidljivi potomci pod zvezdami

Potomci
1/9
Blitz Film & Video Distribution
Na Ljubljanskem gradu si lahko pod zvezdami ob 21.30 ogledate film Potomci (The Descendants) o nepredvidljivi zgodbi ameriške družine

Matt King (George Clooney) je soprog in oče dveh hčera. Ko njegova žena v bližini Waikikia doživi pomorsko nesrečo, mora razmisliti o svoji preteklosti. Na nenavaden način skuša popraviti svoj odnos s hčerkama, desetletno Scottie (Amara Miller) in sedemnajstletno Alexandro (Shailene Woodley). Hkrati se mora odločiti o prodaji očetovega zemljišča, eni zadnjih neprecenljivih in nedotaknjenih tropskih plaž.

Ko mu Alexandra pove, da je imela mama v času nesreče ljubezensko razmerje, začne Matt povsem drugače gledati na življenje in svojo zapuščino ter se odpravi poiskat ljubimca svoje soproge. Sledijo duhoviti in težki trenutki, dokler končno ne dojame, da je pravzaprav na poti preoblikovanja življenja in družine.

Za vstopnico boste odšteli štiri evre.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.