Magazin > Film & Glasba & TV
3 ogledov

Nepremagljiva Rebeka

1/2
Žurnal24 main
V grosupeljskem Kongu je Rebeka Dremelj predstavila nov album z naslovom Nepremagljiva. Z novimi in starimi komadi ji je uspelo ustvariti precej vroče in energično vzdušje.

Obiskovalci prav tako niso skrivali nadušenja nad njenim novim uspehom. Vsak zapet komad je namreč požel glasen aplavz, Rebeka pa se je med koncertom tako razživela, da je na koncu začela sama tolči po bobnih.

Navzoči so prišli tudi iz bolj oddaljenih krajev. Rebeka je na svojo promocijo povabila številne kolege iz bivše Jugoslavije. Za mikrofonom pa se ji je na odru pridružil celo bivši član hrvaških Novih fosilov Vladimir Kočiš Zec. Med njenimi oboževalci smo opazili tudi Zmaga Jelinčiča Plemenitega, ki je povedal, da bi lahko Rebeka s to svojo energičnostjo v parlament prišla razbiti "tisto gnilobo". Ni kaj, Rebeka je zopet dokazala, kako zelo verjame v svoje glasbene produkte. In tudi mi moramo priznati, da je z novim albumom nedvomno presegla stare pevske okvirje, zato ji ob tej priložnosti še enkrat čestitamo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.