Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Neustavljiva Tereza Kesovija

Tereza se je pogovarjala z obiskovalci.
1/12
Žurnal24 main
Hrvaška glasbena diva Tereza Kesovija je v Ljubljani predstavila novi album Zaustavi vrijeme.

Legendarna jugoslovanska diva Tereza Kesovija je v ponedeljek v Opera baru predstavila svoj novi album Zaustavi vrijeme, ki je izšel pod okriljem založbe Dallas Records. Po glamuroznem prihodu v prostor, ki ga je pospremil aplavz in pa pesem z njene nove zgoščenke, se ni mogla upreti skušnjavi, da bi s svojim značilnim glasom nekaj zapela. In tako so bili obiskovalci in novinarji deležni izjemnega trenutka, ki je dobesedno ustavil cd, ki je prej bučno igral v ozadju.

Na naše vprašanje o spominih v Sloveniji pa je na presenečenje vseh samo naštela vse slovenske regije in mnogo krajev ter izjavila, da ji je zaradi temperamenta najbrž najbližja primorska in da so lepi spomini prav povsod. Vidno sijoča Tereza si je vzela čas prav za vsakega obiskovalca in z njim radovedno pokramljala in dokazala, da ni nujno, da mora biti diva vzvišena. Novi album Zaustavi vrijeme naj bi bil njen doslej produkcijsko najbolj dovršen izdelek.

Pri Dallasu so obljubili, da bodo v bližnji prihodnosti sledili tudi koncerti v Sloveniji. Karizmatična pevka pa se je ravno vrnila iz Pariza, kjer je nastopila v prestižni dvorani Olympia in koncert tudi razpordala. Več o njej si lahko preberete na uradni spletni strani http://tereza-kesovija.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.