Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Neustrašni in prerojeni Johnny English

Johnny English 2 Karantanija cinemas
Rowan Atkinson se vrača v vlogi "slučajnega" agenta Njenega visočanstva, ki ne pozna strahu in nevarnosti. V njegovi zadnji pustolovščini, v kateri mora zaustaviti skupino mednarodnih morilcev, ki želi eliminirati kitajskega premierja in povzročiti svetovni kaos, si ga lahko premierno ogledate v ljubljanskem Koloseju in Planetih Tuš po Sloveniji.
Najnerodnejši agent njenega veličanstva Johnny English (Rowan Atkinson) se po dolgih letih življenja v osami vrne v London, da bi preprečil načrte morilcem, ki želijo umoriti kitajskega premierja.
Oborožen z najnovejšimi vohunskimi izumi se English poda v vrtoglavi pregon in divje pretepe, toda kot vedno mu komične katastrofe sledijo na vsakem koraku. Na srečo proti agentu z licenco za povzročanje zabavnega kaosa noben terorist nima možnosti ostati nepoškodovan.
Premiero akcijske komedije si lahko ogledate v ljubljanskem Koloseju ob 20. uri in Planetih Tuš v Celju, Mariboru, Kranju, Kopru in Novem mestu, kjer bo na sporedu ob 19. uri.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.