Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Nevarno dobra 1. obletnica Soulless Crewja

Chris Renegade se je kalil v priznanih založbah Renegade Hardware in Barcode, kj
1/87
Žurnal24 main
Po enoletnem prirejanju žurov lomljenih ritmov, so Soulless Crew gostili eno izmed najbolj odmevnih imen tovrstne scene, Chrisa Renegadea.

Soulless Crew so v svoji klasični postavi Sunneha, Smootha in Spadea, v družbi člana Illegalcev, Hedona, zopet priredili žur brez primere, pri čemer jim je v veliki meri pomagal veliki mladi up dnb scene Chris Renegade.

Pri svojih 26-ih letih je Chris Renegade izjemno dejaven, saj je poleg djanja tudi lastnik prodorne založbe Lifted Music. Svojo avro in karizmo je z razgibanim setom jeklenih neuro funk hitičev, predstavil (pre)napolnjenemu ljubljanskemu klubu Channel 0 in vsem drum'n'bass (DNB) (ne)fanatikom, ki jih ni pregnal niti dež in so se le prebili skozi gnečo pred vhodom. Ob tem bi se lahko vprašali, ali je nemara Chris Renegade tako zaželen in fascinanten dj, da toliko obiskovalcem ne bi bilo kos niti veliko plesišče K4. Vsekakor bi bilo tam lažje dihati in sproščeno plesati na ognjeno grmado prasketajočih komadov iz drvarnice Noisie, Spora, Ewuna ter ostalih, seveda tudi tistih, ki izdajajo pri Renegadeovi založbi, vendar kljub pomanjkanju prostora ni bil razočaran skoraj nihče.

Renegadeova divja kompilacija, ki je v petek polnila, že tako vroče ozračje kluba, bi bila morda primerljiva z nekaterimi Lifted Podcasti, ki so po internetu osvojili njihove entuziaste, poleg tega pa je bil Chris tako kompatibilen z množico pod odrom, da ga v tem v letošnji sezoni DNBja malokdo prekaša. Ob tem lahko le potrdimo Chrisovo izjavo " I'm dangerously good at dinner parties," ter dodamo, da so Soullessi za prvo obletnico uspešnega delovanja izbrali najprimernejšega predstavnika te zvrsti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.