Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Nevarno superherojsko maščevanje

Maščevalci Cenex
Ljubitelji superherojev bodo spet prišla na svoj račun. Na platna kinematografov je prišla akcijska znanstvenofantastična pustolovščina Maščevalci (The Avengers).

Zlobno božanstvo Loki (Tom Hiddleston) se polasti največjega izvira energije v vesolju, zato odločnemu vodji agencije Shield, Nicku Furyju (Samuel L. Jackson), preostane le ena možnost rešitve sveta.

Združiti mora največje superheroje - Iron Mana (Robert Downey Jr.), Stotnika Ameriko (Chris Evans), Hulka (Mark Ruffalo), Thora (Chris Hemsworth) in druge - ter jih pripraviti k sodelovanju. Kljub nevarnosti ne znajo obrzdati svoje samovšečnosti in medsebojnega tekmovanja, zato se znajdejo v številnih težavah ter za sabo puščajo popolno uničenje in kaos.

Toda, ko so se prisiljeni soočiti z Lokijevimi smrtonosnimi pošastmi in stroji, lahko v številnih osupljivih bojih Zemljo rešijo le s skupnimi močmi.

Film je na sporedu v ljubljanskem Koloseju ter Planetu Tuš v Celju, Kranju, Mariboru, Kopru in Novem mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.