Magazin > Film & Glasba & TV
3048 ogledov

Neverjeten preobrat v Kmetiji: Prvi superfinalist je veliko presenečenje

nuša, kmetija 2023 voyo.si
Najbolje je kazalo Alenu, ampak ...

V superfinale se je uvrstila Nuša! To so odločili porotniki. Med sestankom je prišlo do velikega preobrata. Sprva so se odločali med Alenom in Patricijo, ker pa se je Tamara pritožila, da v finalu ne želi videti temnolaske, se je nenadoma začelo omenjati Žana. Nato je Mateja obrnila glasovanje, ko je glavo porote Franca opomnila, da ni bil nikoli v Žanovem klanu, ampak so ga vedno podpirale ženske. Ta si je nato premislil in vsi so se odločili za Nušo. "V šoku sem. Moram malo zadihati. Pričakovala sem drugačen razplet - Alena ali Patricijo," je povedala presrečna Savinjčanka.

Nato je voditeljica šova Natalija presenetila z novo najavo. Porota je morala izbrati prvega dvobojevalca. Alen je prejel pet glasov, Žan dva. Sledilo je še glasovanje za drugega dvobojevalca. Porota je tokrat imela le en glas tako kot ostali. Izglasovali so Patricijo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.