Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Neverjeten razplet nemške Eme

Andreas Kümmert
1/3
EPA
Nemški nacionalni izbor za pesem Evrovizije se je končal z velikim presenečenjem.

Na nemškem izboru za pesem Evrovizije je zmagal Andreas Kümmert s pesmijo Heart of Stone, ki je 2013 zmagal tudi v šovu "The Voice“. Čeprav gre za precej izkušenega glasbenika, je zmago prepustil drugouvrščeni, ker se za nastop na Eurosongu ne počuti dovolj pripravljenega. "Sem le majhen glasbenik,“ je povedal in šokiral občinstvo, ki je njegovo odločitev slabo sprejelo. "Nisem v stanju, da bi to sprejel. Naslov predajam Ann-Sophie,“ je še povedal Kümmert, ki se tiskovne konference po izboru ni udeležil.

Na glasbenika pa ni bilo jezno le občinstvo, ampak tudi televizijska postaja ARD. "Zakaj delamo ta šov? Umetniki, ki se udeležijo izbora, želijo zmagati. Drugega koncepta ni. Kako smo prišli do Kümmerta? To je bila njegova ideja. Njegovi posneti so bili fantastični. Njegovo odločitev, da se ne počuti dovolj močnega, da bi nadaljeval, je treba sprejeti,“ je povedal Thomas Schreiber, koordinator razvedrilnega programa.

"Nikoli ne bi verjeli, da se bo Andreas odpovedal svojim sanjam. V to je vložil vse. Veliko se je ukvarjal sam s sabo in svojimi demoni. Žalostni smo, da je bil njegov trud zaman,“ pa je v izjavi za javnost povedala njegova glasbena založba, s katero dokončuje novi album.

Morda bi mu morala Marjetka Vovk posoditi svoje slušalke ... Zakaj se z njimi bolje počuti, lahko preberete tukaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.