Magazin > Film & Glasba & TV
25605 ogledov

Neverjetno obnašanje v Kmetiji: Kaj je narobe z letošnjimi tekmovalci?

kmetija_2019 Voyo
Včeraj piskalo kot za stavo.

Dogajanje v šovu Kmetija je bilo včeraj zelo napeto. Tekmovalci so namreč razkrinkali odpadnico Simono. Ta je imela težko tedensko nalogo. Svojim sotrpinom je morala lagati in ukrasti sicer ukradeno pratiko ter jo vrniti nazaj na posestvo.

Na žalost so ostali tekmovalci opazili, da nekaj nosi pod puloverjem, zato odpadniki tudi ta teden ne bodo dobili nagrade.

Med Simono in Borutom je včeraj takoj po najdbi pratike počilo. Borut, ki je bil ta teden glava družine, ji je rekel, da lahko gre kar domov, kar je Simono užalilo. "Vi kar uživajte. Kar pripravite se na naslednji teden … Ti pa sploh kot glava družine. Od nas odpadnikov ... Maščevanje je najslajše," je Borutu zabrusila nazaj. "Nemoj tle da mi težiš stari, kot ena koza. Piz**", je bil nato jezen Borut, ki je kandidatko poslal še v piz** ma***. "Obnašaj se letom primerno," mu je še odvrnila Simona in se od njega poslovila z opolzko gesto. "Borut bo tisti, ki bo tukaj najbolj trpel in se z nami kregal. Spravljali ga bomo ob živce. Vsem se je zameril, ker hrane nismo dobili. On je naslednji teden pri nas na tapeti," je Simona, preden se je vrnila v svojo skupino, zagrozila.

kmetija_2019, simona križnik | Avtor: Voyo Voyo

Obnašanje kandidatov je letos neverjetno, kot da se ne bi zavedali, da si naloge, ki jih opravljajo odpadniki, izmišljuje produkcija. Simona joka v kamero, ker mora lagati svoji ekipi, ki po njenem mišljenju očitno ne bi razumela, da je bilo nagajanje le del naloge, Borut pa odpadnikom, ko je izginila pratika, za cel teden ukine hrano, kar pomeni, da so morali stradati. Za piko na i pa so Simono med obiskom na kmetiji, kjer bi morala ta teden pomagati, z vrvjo zvezali ob drevo. Kot psa, nečloveško in sramotno, so se pritoževali gledalci.

Največja uganka pa je odpadnik, ki pljuva v lastno skledo in sabotira svojo ekipo …

Komentarjev 6
  • max 18:06 09.oktober 2019.

    Skoraj vsi vemo, da inteligenca oseb, ki se prijavljajo na take in drugačne tv reality show-ve ni niti na spodnji četi povprečja. Zato je vprašanje v naslovu "Kaj je narobe z letošnjimi tekmovalci?", popolnoma neumestno. :))))

  • blayo 15:17 09.oktober 2019.

    Kaj je narobe z letošnjimi tekmovalci? To, da so bili za oddajo izbrani s strani še večjih kretenov...

  • leonardo 14:23 09.oktober 2019.

    In organizatorji tega sr., kaj iz tega sledi? Kmete, resnične kmete žalite, ker oni se tako primitivno ne obnašajo! Torej je to oddaja za primitivce!