Magazin > Film & Glasba & TV
24 ogledov

Nič več 90210

White Collar je sestavljen iz 13 delov. Žurnal24 main
Tiffani Thiessen, znana predvsem po vlogi v Beverly Hills 90210, se zdaj predstavlja v nanizanki White Collar.

V petek je nanizanka White Collar doživela premiero na ameriških televizijskih zaslonih. Gre za nanizanko, v kateri moški, obsojen kot del kriminala t.i. 'belih ovratnikov', začne delati za FBI-jevca, ki ga je ujel. Zakaj? Ker ga bo le pomoč FBI-ju pri odkrivanju kriminala belih ovratnikov lahko rešila zapora.

Na Beverly Hills ne misli rada
Za 35-letno Tiffani, ki je zaslovela leta 1989 v nadaljevanki Saved By The Bell in seveda v Beverly Hills 90210, je bilo snemanje prijetna izkušnja. Ob spominu na Beverly Hills pojasni, da s takratnimi soigralci nima stikov, izjema je le Jason Prestley.

"Jason je pravzaprav edini, s katerim se rada slišim. Vidiva se pogosto oziroma preživljam čas z njegovo ženo ter otroci," pravi Tiffani.

O nanizanki White Collar pa pravi, da je njena vloga notri nekakšen "glas razuma. Ni posebne drame, ni nobenega ljubezenskega trikotnika. Gre za normalen odnos med ljudmi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.