Magazin > Film & Glasba & TV
116 ogledov

Nika odletela, ker je pomagala zmagovalkama?

Nika Močnik, Top 4 Facebook
Nika Močnik prevzela nalogo sotekmovalk in storila napaki, ki sta bili zanjo usodni.

Niko Močnik so iz šova Top 4 odslovili zato, ker je prevzela nalogo Olge in Monike, ki nista znali sestaviti vabila za poslovni zajtrk, in ga nato polomila s tem, da elektronskemu sporočilu ni pripela priponke. Nika je morala šov zato zapustiti, Olga Burlachenko in Monika Šedivy pa sta si pozneje prislužili zmago.


"Naloga Olge in Monike je bila sestaviti vabilo in ga poslati. Kar nekaj časa sta se trudili pripeti priponko (pa ni in ni šlo), in ker je zmanjkovalo časa, sem se odločila prevzeti nalogo in sem sama poskusila pripreti priponko. Na žalost tudi meni to ni uspelo, tako da sem v zadnjih trenutkih poslala e-pošto brez priponke. Ko sem se odločila prevzeti nalogo, sem pričakovala, da jo bom uspešno izvedla, žal pa nas življenje včasih preseneti z ovirami, ki jim tisti trenutek nismo kos. Pričakovala sem, da bom lahko popravila vtis na zajtrku, predvideno je namreč bilo, da bom povezovala dogodek,"
je povedala izpadla Nika, ki pa na svojo napako gleda zelo pozitivno: "Ob odhodu iz oddaje so me vprašali, ali bi lahko še enkrat ponovila organizacijo dogodka, ali bi naredila enako, in moj odgovor je bil, da bi znova poskusila rešiti situacijo, tudi če mi na koncu ne bi uspelo. Prevzamem polno odgovornost za to, da je bila e-pošta poslana brez priponke, še vedno pa zavzemam stališče, da so napake v življenju koristne. Najuspešnejši ljudje so namreč tisti, ki se učijo iz svojih napak; ne tisti, ki nikoli niso padli, ampak tisti, ki imajo pogum, da se po vsakem padcu poberejo in gredo višje, kot so bili prej."

Tjaša izpostavila le elektronsko sporočilo

Kako se je lahko zgodilo, da so izločili le Niko, medtem ko sta Olga in Monika postali zmagovalki? "Niko so žiranti spremljali skozi 5 oddaj. To, da je poslala vabilo brez priponke, je bil še en nepopolno opravljen izziv, zato so se odločili, da jo izločijo. Nike niso kaznovali ustvarjalci, temveč je bila to odločitev žirantov, ki so svoje odločitve sprejemali tehtno, premišljeno in odgovorno," je odgovor Pro Plusa. Še en nepopolno opravljen izziv? Voditeljica Tjaša Kokalj je Niki ob izločitvi iz tekme namreč dejala sledeče: "Nika, ti dve napaki, da si poslala elektronsko sporočilo s svojega naslova in da zraven ni bilo priponke, sta bili usodni, zato moraš v tem trenutku zapustiti tekmovanje. Ti ne spadaš med Top 4."

 

 

 

Komentarjev 1
  • radsemastimzmesom 18:00 11.november 2013.

    in komu na čast vi sedaj zagovarjate tole "vse znalko"? Omenjate neko glupo priponko, na katero je v vsej svoji vesoljni pameti, ki jo "premore" pozabila, ne omenjate pa kako se je venomer delala pametno. Ne verjamem, da so težave ...prikaži več bile tehnične narave, kajti vsak otrok zna pripeti priponko, ampak je to samo izgovor ker je zaje*ala in jo je pozabila pripeti. mejl je celo pošiljala iz ZASEBNEGA?!?! računa? Kateri pro organizator še to počne? Uglavnem, tole mi deluje kot slaba samopromocija in žalostno zurnal, da to podpirate. Poleg tega, da je ta ženska antipatična in samopomiljujoča, je še grda. Ne bi si jo upal videt gole pred sabo (ugly fat look pa to).