Magazin > Film & Glasba & TV
86 ogledov

Niko dobi bratca, a ga kmalu izgubi

Jelenček Niko 2
1/4
Youtube
Jelenček Niko se vrača z novimi dogodivščinami. Tokrat bo njegova misija čisto drugačna.

21. novembra se na filmska platna vrača zgodba o Jelenčku Niku. Prvi del risanke je navdušil več kot 80.000 slovenskih gledalcev zato sploh ne dvomimo da bo tudi drugi del velika uspešnica.

Jelenček Niko, ki ga poznamo že iz prvega božičnega družinskega filma, živi z mamo Ulo, na skrivaj pa si želi, da bi se jima pri družinskem življenju pridružil še njegov očka, božičkov jelen Skakač – in tako bi končno postali normalna družina. A Ula Nika preseneti z novico, da je spoznala povsem običajnega jelena Lenija, ki se bo preselil k njima skupaj z njegovim sinom Jonijem. Ne le, da bo Niko dobil očima in ne bo več edini otrok pri hiši, ampak bo moral sedaj še paziti na mlajšega bratca? Niku gre ljubki Joni precej na živce. Ko se s prijatelji v gozdu igrata skrivalnice, si zaželi, da bi Joni izginil, saj bi bilo življenje brez njega veliko lepše. In želja se mu uresniči …

Glasove so risanim junakom posodili Tina Muc, Matej Recer, Boris Car, Gaj Trček, Ernest Fejzč in drugi...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.