Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

"Nimam težav z odhajanjem!"

Nina prepeva o odhajanju od doma in o želji po odkrivanju novih svetov. (Foto: M Žurnal24 main
Nekateri imajo veliko težav, ko se morajo posloviti od preteklosti in oditi. Med njimi pa zagotovo ne boste našli Nine Pušlar, ki o tej tematiki prepeva v svoji skladbi Odhajam z vetrom.

Nina Pušlar je med svoje poslušalce poslala novo skladbo, balado z naslovom Odhajam z vetrom. Kot večina skladb na zgoščenki Slečeno srce, ki jo je pevka izdala spomladi, je tudi ta nekaj posebnega. "Tako kot večina pesmi na albumu je tudi ta zelo osebna in izpovedna. Najdem se v tekstu, kar se najverjetneje opazi na odru. Kadarkoli jo zapojem, nastane prav posebna energija, neki topel občutek," pravi Nina, ki je letošnjo pomlad in poletje zaznamovala s skladbo Dež.

Priljubljena izvajalka v novi skladbi prepeva o zanimivi tematiki – odhajanju od doma in o želji po odkrivanju novih svetov. "Nimam težav s poslavljanjem in odhajanjem. Res je tudi, da se ne navežem hitro, zato je nekoliko lažje. Sicer pa, če človek ve, kam gre in zakaj gre, z nestrpnostjo pričakuje nove stvari," še dodaja simpatična rdečelaska, ki svoje poslušalce vedno razvaja z razkošnim vokalom in pozitivno energijo.

Avtor glasbe je Nermin Puškar, besedilo je delo enega najboljših slovenskih raperjev Roka Trkaja, pod aranžma pa sta se podpisala Martin Štibernik in Dejan Radičevič, avtorja Ninine uspešnice Dež.

Pesem lahko poslušate tukaj: Nina Puslar - Odhajam z vetrom - RADIO EDITION.mp3

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.