Magazin > Film & Glasba & TV
6576 ogledov

Nina Pušlar: "Česa podobnega še nisem počela"

nina pušlar Press Foto
Praznovala bo 15. obletnico kariere!

Ob vstopu v indijansko poletje in novo šolsko leto spušča Nina Pušlar v radijski eter razgibano skladbo, polno sonca in pozitivnih vibracij. Pesem, ki poslušalce kar sili k miganju s petami in boki, je prvič izvedla na svojem velikem koncertu v ljubljanskih Križankah, kjer so jo na odru spremljali tudi plesalci Pro Dance studia Mihe Krušiča. 
 
»Pesem smo ustvarjali lansko poletje in kar dolgo časa izbirali prave besede, ki so najlepše zaplesale v ritmu melodije. Govori o tem, da nam vsak nov dan nam ponuja priložnosti, da polepšamo trenutek ljudem okoli sebe, s čisto majhnimi gestami: 'Danes dan je za objem, za dotik in nasmeh. Sprejmi ga, podaj naprej, to je to, kar šteje,'« pravi Nina, ki ima te dni polne roke dela.

Končno! Moj najljubši na plošči gre danes v eter kot naslednji radijski singel Nina Pušlar. #ujemiritem #indijanskopoletje

Posted by Gregor Zalokar on Monday, September 7, 2020

Skladbi bo v kratkem sledil tudi nov videospot, priljubljena pevka pa s svojo glasbeno ekipo pripravlja še nekaj prav posebnega za obeležitev 15-letnice svoje glasbene kariere. Že veliko prej, 19. septembra, vas vabi pred Center Vič v Ljubljani, na svoj prvi drive-in koncert: »Česa podobnega še nisem počela, to bo moj prvi koncert z gosti v avtomobilih, čisto nova pevska izkušnja in prav zanima me, kako se bodo v tem primeru povezale energije med odrom in občinstvom.« 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.