Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

"Nininih oblek na meni ne bi mogli porabiti"

pop Anže Petkovšek
Novopečena voditeljica Big Brotherja Ana Marija Mitič se novega življenjskega izziva že neznansko veseli. Njena razposajenost in igrivost sta le dve lastnosti, ki bodo poživile dogajanje v studiu, kjer pa se morda tudi obetajo spremembe. Več o tem nam je zaupala Ana Marija ...

Kako se počutite ob misli, da boste prvič sedli na voditeljski stolček resničnostnega šova?
Sodelovala sem že v oddaji Znan obraz ima svoj glas, ravno v tem času lani, ki je že imela priokus resničnosti, zakaj, ker smo bili kandidati, ki niso točno vedeli, kaj nas čaka. En teden časa smo imeli za izziv, tako da sem pravzaprav tudi sama osebno začutila, kako je videti, če ti nekdo postavi izziv, ki se na prvi pogled zdi težak, potem pa presežeš neka lastna pričakovanja. Moram reči, da malo čutim iskrice skupaj s temi, ki so se prijavili v šov in me zanima, kaj jih čaka.

Imate kaj treme?
Ne bi reka, da imam tremo. Bolj sem navdušena, nek pozitiven adrenalin.

Ste gledali pretekle sezone Big Brotherja?
Spremljala sem in gledala, kakor mi je nabit urnik dovoljeval. Tudi nisem ena tistih, ki bi svojo zabavo v življenju iskala v tujem dogajanju, če se smem tako izraziti. Nisem torej človek, ki bi 24 ur na dan spremljal, kaj se dogaja, absolutno pa sem spremljala te vrhunce, ki jih ni nihče zamudil.

Obraz big Brotherja je bila doslej Nina Osenar. Kako bo v njenih čevljih?
Ne vem, ker ne bom nosila njenih čevljev in imava verjetno drugačno številko noge. Tudi njenih oblekic, če bi jih želeli porabiti na meni, ne bi mogla nositi - razen okoli stegna. Kljub temu, da sva obe temnolasi in energični, mislim, da tu ni nekih zelo velikih paralel, tako da bom na svoj način poskrbela za veliko zabave in nepredvidljivosti v šovu Big Brother

Snemanje bo potekalo v Beogradu. Kako bo delati v tako zanimivem ritmu?
Veš čas bom razpeta med Ljubljano in Beogradom. Absolutno bom posvečena tudi Ko ko komedija v Špas teatru oziroma tudi v drugih dvoranah po Sloveniji. Če sem bila torej do sedaj neulovljiva, bom zdaj še bolj in bom šla še malo v druge države.

Torej drugi projekti zaradi Big Brotherja ne bodo trpeli, glede na to da je to dnevni šov?
Če je človek dobro organiziran, če ne pade v neko paniko in če poskrbi, da je maksimalno pripravljen na izzive, ki sledijo, menim, da nima pred sabo čisto nič težkega. Življenje je tako – enkrat je zgositev, enkrat je laganini. Nikoli ne moreš vedeti, kaj te čaka.

Kateri komentatorji pa se vam bodo še pridružili v studiu?
Nagibamo se k temu, da komentatorjev celo ne bi bilo. Večja vloga bo tako pripadla samemu šovu, samim tekmovalcem in seveda tudi moji vlogi povezovalca oziroma voditelja, ki bo moral te vsebine in iskrice, ki se bodo zgodile, na kul in pronicljiv način predati naprej gledalcem.

Komentarjev 2
  • punca05 09:57 11.februar 2015.

    zapravljanje našega denarja...nič drugega

  • makej 07:43 11.februar 2015.

    Bol glupe in bol bedne zenske se ni videl.. sej ni cudno da "nininih oblek nebi mogla porabit" sej je grda se bol kot hudic