Magazin > Film & Glasba & TV
189 ogledov

"Nisem seksi prostitutka"

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Igralka Kim Cattrall je bila popolnoma šokirana, ko se je videla v vlogi debele in grde prostitutke, ki jo igra v novem filmu Meet Monica Velour.

Kim Cattrall je nedavno sprejela vlogo, ki je čisto nasprotje od lika, ki ga je vajena. Dizajnerska oblačila in čevlje, ki jih je nosila med snemanjem serije in obeh filmov Seks v mestu, je morala zamenjati za neokusna mini krila in cenen make-up, katerim je dodala še nekaj odvečnih kilogramov.

 

Grda, debela in stara

53-letna zvezdnica, ki je upodobila prostitutko v novi komediji Meet Monica Velour, se je namreč morala na željo režiserja Keitha Beardena precej zrediti.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

"Keith je hotel, da se zredim za petnajst kilogramov, česar resnično nisem mogla narediti. Preprosto nisem imela dovolj časa, da bi se zredila na zdrav način, s pomočjo zdravnika," je pojasnila Kim in dodala, da ji je kljub temu uspelo pridobiti dovolj kilogramov za vlogo. "Zredila sem se za sedem kilogramov, kar ni bilo težko. Morala sem samo nehati s telovadbo."

 

In čeprav se je Kim zdelo, da so bile priprave na snemanje najtežji del filma, je bila popolnoma šokirana, ko se je videla na velikem platnu.

 

"Bilo je grozno. Vsaka igralka želi izgledati najboljše, a na snemanju tega filma so bili dnevi, ko sploh nisem nosila make-upa. Za nameček je bila svetloba takšna, da sem izgledala, kot da sem pet let starejša in še debelejša," je razložila Kim in dodala, da je kljub temu ponosna na svojo igro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.