Magazin > Film & Glasba & TV
36 ogledov

"Nisem vedela, da bo taka štala"

Bernarda Planet TV
Bernardo so bolj kot težave s hrano in higieno motili odnosi med sotekmovalci.

Zakaj ste se prijavili na kmetijo?
Zaradi novih izkušenj. Vsi me čudno gledajo, kako to, da se nisem prijavila zaradi 50.000 evrov. Enostavno to ni bilo to, želela sem videti, kako ljudje živijo, kako je na kmetiji. Želela sem tudi preizkusiti samo sebe, koliko lahko psihično in fizično zdržim.

Kaj vas je najbolj presenetilo na kmetiji? 
V bistvu me je najbolj presenetilo to, da nisem imela hrane, ki jo jem, ker zelenjave ne maram. Pa tudi higiena. Nisem imela ne zobne ščetke ne šampona. 

Kako ste se potem znašli, kar se tiče higiene?
V bistvu se moraš navaditi, nimaš se kaj znajti. Tuširaš se, kolikor se lahko. Šampona itak ni. Imeli smo en šampon za vse, tako da se je zgodilo, da je prišel dan, ko je zmanjkalo šampona in si se moral umiti z vodo. Zobe sem si čistila z žajbljem, saj nisem želela deliti zobne ščetke. 

Kako velik problem je bila hrana? Imate kakšno alergijo na hrano?
Jaz zelenjave ne jem, že od kar sem bila dojenček. Mami mi je delala te kašice, a sem po njih bruhala. Ne vem, moje telo ne sprejema zelenjave. Imam pa tudi intoleranco na laktozo, zato ne bi smela jesti mlečnih izdelkov. Na kmetiji sem jih sicer jedla, ker drugega ni bilo. Potem mi je bilo slabo in me je bolel želodec. Vendar nekaj sem morala pojesti. Tudi po televiziji se je videlo, da sem en teden jedla jabolka, ker zelenjave ne morem. 

Kaj vas je najbolj motilo na kmetiji? 
Najbolj so me motili, če odmislim hrano, odnosi med sotekmovalci. Nisem vedela, da bo to taka "štala“, ko bom prišla. Vsi povprek so se drli, kregali. Videlo se je, da jaz nisem taka in se ne maram prepirati. Raje sem se izognila ali umaknila stran. 

Kaj se je dogajalo okoli Leona? Ste še vedno mnenja, da je Ema zaljubljena vanj?
Ja, še vedno sem mnenja, da Ema goji neka čustva do Leona, čeprav je Leon nakazoval, da njemu ni do tega. Sicer je potem izjavil, da noče pred kamerami in da se bosta zunaj pogovorila. Mogoče pa bo kaj iz tega, bomo videli. 

S kom ste se najbolje razumeli in s kom najslabše?
Najbolje sem se razumela s fanti in z Emo. Malo manj pa z Laro, Kristino in Žano. Razlog za to je bila tudi hrana. Lara je rekla, da se zame ne bo nič posebej pripravljalo, ona pa je potem stran vrgla, kar se mi ni zdelo prav in sem to tudi povedala. Postrani pa so me gledali tudi zaradi tega, ker sem se družila z Denisom, ki ga niso mogle "prebavljati“. 

Bi si želeli dlje časa ostati na kmetiji?
Mislim, da sem doživela to, kar sem hotela. Na dvoboju se je videlo, da se nisem borila, tako kot bi se mogla. Ne, ne bi ostala dlje.

Ste bili zelo razočarani, ko ste po končanem dvoboju pristali v koči sredi gozda? 
Imela sem občutek, da grem domov. V mislih sem že bila spakirana, med svojimi in prijatelji. Potem pa prideš v gozd in se znajdeš med ljudmi, ki jih ne poznaš dobro in z njimi nisi še spregovoril besede. Poleg tega tam ni bilo nobene sončne svetlobe, neke pozitivne energije, vse je bilo mrtvo. Zelo sem bila šokirana. Prvi dan sem se razjokala do konca, potem pa je bilo boljše. Morala sem se navaditi. 

Če bi primerjali vzdušje na kmetiji z vzdušjem v koči, kako bi ga opisali?
Vzdušje na kmetiji je bilo vse bolj burno, gneča, kreganje, dretje. V gozdu pa je bila tišina, nismo se kregali, prepirali, vse je bilo super, nasmejali smo se. Poleg tega pa med nami ni bilo takega pritiska kot na kmetiji. Je pa res, da sem se na kmetiji za odtenek boljše počutila, ker je bilo  več ljudi, na kar sem navajena, saj sem rada v družbi. 

Kaj menite o sporu med triperesno deteljico ter Klemenom in Denisom? 
Denis in Klemen imata v celoti prav, če mene vprašate. One so se obnašale že ves prejšnji teden tako. Metale so hrano, Lara je poslala Denisa, saj veste kam, čeprav mu je umrla mama. Klemenu je tudi take govorila, njemu je tudi umrl oče. To se mi ni zdelo prav. Kar onadva delata se mi ne zdi čisto nič narobe. Čeprav obsojajo zdaj njiju dva in so pozabili, kaj se je dogajalo prejšnji teden.

Ste si uspeli ogledati, kaj se je po vašem odhodu dogajalo na kmetiji? 
Sem pogledala. Tako kot je prikazano, tudi je. Tega se ne bi dalo zaigrati. Spor je prišel, stvari so se zgodile, kot so. Nič ne bi moglo biti drugače. Ljudje na kmetiji so taki, kot bi bili zunaj v taki situaciji. 

Komu pripisujete največ možnosti za zmago in komu bi vi privoščili zmago?
Privoščila bi jo Leonu, ker je najbolj delaven, zna razmišljati s svojo glavo, obvlada stvari, se ne krega, se ne meša v spore. Je tiho in se drži nazaj. Sklepam pa, da bi lahko zmagala ali Leon ali Denis, ker onadva kot da sodelujeta, kot da skupaj lezeta proti vrhu in se podpirata.

Kako pa vidite Mateja?
Tiha voda bregove dere. Matej je v bistvu bil s triperesno deteljico. Skupaj z njimi je "šinfal“, se z njimi družil. Matej je tudi svojega greha vreden. V bistvu je tak, kot so one.

Bi se še kdaj prijavili na kakšen resničnostni šov? 
O tem trenutno ne morem razmišljati, ker je še veliko prezgodaj. V tem trenutku se ne bi več na noben šov prijavila, je bilo prenaporno zame. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.