Magazin > Film & Glasba & TV
419 ogledov

Niso ga hoteli, ker je debelušen in rdečelas

Ed Sheeran FameFlynet
Britanski zvezdnik Ed Sheeran je razkril, da nekatere založbe niso hotele podpisati z njim, ker je "preveč debelušen in rdečelas".

Ed Sheeran je zadnji dve leti znan kot eden od najboljših britanskih glasbenikov. Njegovi pesmi The A-Team in Lego House sta dosegli celo mednarodno slavo, a na začetku ni bilo vse tako rožnato. Kot je razkril 22-letni pevec, so se ga mnoge založbe sprva otepale, ker je "debelušen in rdečelas", ter v njemu niso videli zvezde. "Pri vsaki založbi, ki sem jo obiskal, so mi rekli, da pesem pač ni hit, da se ne bo prijela. Ampak v resnici jih je motil moj videz, nisem bil pravi material zanje," je povedal.

A Ed se kljub temu ni vdal in verjame, da so prav rdeči lasje zaslužni za njegovo slavo. "Sprva sem seveda dvomil vase in nisem verjel, da mi bo uspelo. A ker pri ničemer drugem nisem bil tako dober, sem vztrajal. Mislil sem si, če so me zavrnili zaradi videza, pomeni, da sem nekaj posebnega in da je še toliko bolj pomembno, da ostanem zvest samemu sebi," je še razložil in dodal: "Tako vsaj izstopam iz množice."

Pevec trenutno snema svoj drugi album, medtem pa v ZDA na turneji spremlja pevko Taylor Swift, s katero sta pred kratkim izdala singel Everything Has Changed.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.