Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Niso vredni svojega denarja

Jennifer Aniston EPA
Na Forbsovi lestvici najbolj preplačanih igralcev v letošnjem letu se je znašla Jennifer Aniston.

Kljub temu, da Jennifer Aniston velja za ljubljenko, to še ne pomeni, da prinese največ denarja v ameriške blagajne. Njena igra v zadnjem letu po navedbah Forbsa ni bila najboljša, saj je revija igralko uvrstila na lestvico najbolj preplačanih igralcev v letu 2013.

Na prvem mestu je sicer pristal Adam Sandler. Kljub temu, da za film pobere najmanj 15 milijonov, se studijem stroški s snemanjem ne povrnejo. Za vsak dolar, ki ga je Sandler zaslužil, je film v povprečju zaslužil 3,40 dolarja. Na drugem mestu je pristala Katherine Heigl, ki za vsak zasluženi dolar v blagajne s svojimi filmi prinese 3,5 dolarja. Na tretjem mestu pa je Reese Witherspoon, ki v blagajne povrne 3,90 dolarja za vsak dolar, ki ga sama dobi.

Četri je Nicolas Cage, peti Kevin James, šesti pa Denzel Washington. Sledijo Steve Carell, Jennifer Aniston, Matt Damon in Ryan Reynolds.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.