Magazin > Film & Glasba & TV
229 ogledov

Njen fant je ni hotel, zato je izbrala dekle

Kataya
1/5
Facebook
Pevka Kataya je končno posnela svoj prvi videospot, a med snemanjem ni vse potekalo tako, kot bi moralo.

Naša priljubljena pevka Kataya, ki jo mnogi po glasu prepoznate tudi kot Smrketo, je pred nekaj tedni končno dočakala snemanje svojega prvega videospota. Gre za pesem Numero uno, ki jo je posnela v sodelovanju s Challetom Salletom in Erikom, a med snemanjem spota ni šlo vse po načrtih ...

Kataya je namreč najela dva igralca, ki nista hotela igrati njenega partnerja, zavrnil pa jo je tudi njen fant. Ker so bili že na tesnem s časom, se je pevki utrnila ideja, da bi v videospotu njeno partnerico zaigrala kar ženska in tako se je Kataya odločila za Megi Miloševič. "Je nekaj posebnega in ni kot vsaka druga punca, ki jo srečaš na ulici. S svojim videzom res izstopa in zapomnjo si jo povsod, kamor gre, zaradi videza in karizme," nam je o svoji punci pred kamerami povedala pevka in dodala: "Seveda so bili fantje iz ekipe še najbolj navdušeni nad idejo, da v spotu igrata dve ženski, vendar je narejen tako, da se gledalec lahko odloči sam, glede na svoja prepričanja, v kaj bo verjel in kako bo dojemal zgodbo, tako da je pravzaprav gledalec sam režiser."

Na snemanju zbolela

A to, da so jo zavrnili kar trije moški še ni bilo vse - Kataya je bila na snemanju precej bolna, saj se je je lotila vročina, vendar snemanja kljub temu ni hotela odpovedati. Ker so snemali ravno med vročinskim valom, je bilo vse skupaj še bolj naporno, zato ji je na pomoč priskočila Megi, ki je ves čas skrbela zanjo. "Nosila mi je led in vodo, kasneje pa so me vsi skupaj nahecali, naj spijem enega Jegra, češ da mi bo bolje, potem pa se mi je kar odpeljalo. Malo sem še repala na Challeta Salleta, zaradi česar so se mi vsi smejali, saj mi rapanje res ne gre dobro od ust," je še v smehu povedala Kataya, ki jo čaka precej naporna jesen. Še prej pa nam bo pokazala videospot, ki bo premiero dočakal čez nekaj dni.

Komentarjev 3
  • Oxxo 18:55 31.avgust 2013.

    Pri Žurnal24 so vsi "popularni" in "zvezde"... Podobno, ko napišejo da je Damjan Murko pevec - in s tem užalijo vse dejansko sposobne in kvalitetne pevce - ki jih Slovenija premore za vzorec - vsaj zadnje generacije.

  • Tarzan U Jane 18:36 31.avgust 2013.

    id tap that,with ear plugs

  • jocif 17:56 31.avgust 2013.

    Prilljubljena pevka? Nikoli slišal zanjo!