Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Njuna družina še vedno vodi

Fockerji na slovenskih lestvicah kraljujejo že pet tednov. (Foto: image.net) Žurnal24 main
Tudi pretekli konec tedna so si gledalci v slovenskih kinematografih največkrat ogledali komedijo Njuna družina.

Slovenski kinematografi so pretekli konec tedna, ki so ga zaznamovale tudi šolske počitnice in novoletni prazniki, privabili veliko število gledalcev. Največ gledalcev (7.367) si je ogledalo komedijo Njuna družina z Benom Stillerjem in Robertom De Nirom v glavnih vlogah. Mladinska komedija Mihe Hočevarja Gremo mi po svoje, ki je na sporedu od začetka novembra, je pristala na drugem mestu, film si je ogledalo 3.287 gledalcev. Na tretjem mestu po številu gledalcev je prav tako komedija Življenje, kot ga poznaš (1.746), na četrtem animirani film Megaum (1.721 gledalcev) in na petem mestu družinska domišljijska pustolovščina Zgodbe iz Narnije: Potovanje Potepuške zarje (1.254 gledalcev).

Do sedaj si je film Njuna družina ogledalo nekaj več kot 44 tisoč gledalcev, komedija Gremo mi po svoje je presegla 168 tisoč gledalcev, komedija Življenje, kot ga poznaš pa je do sedaj po treh tednih predvajanja pred velika platna zvabila skoraj 18 tisoč gledalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.