Magazin > Film & Glasba & TV
31 ogledov

No Means No razpunkali Cvetličano

No Means No in Buldogi v Cvetličarni
1/30
Žurnal24 main
V četrtek, 21. 4., so v ljubljanski Cvetličarni nastopili Buldogi in No Means No, slovenske in kanadske legende punka.
Fotografije s koncerta si lahko ogledate TUKAJ.

Edinstvena ritem sekcija bratov Wright iz kanadske (post)hardcore zasedbe  No Means No tudi na četrtkovem koncertu v ljubljanski Cvetličarni ni razočarala.
Očitno pa se je od daljnega leta 1988, ko so NMN prvič gostovali pri nas in z nastopom temperaturo menze Študentskega naselja v Rožni dolini dvignili na 40+, postarala njihova publika.

Stagediving, zaščitni znak njihovih koncertov, je tokrat popolnoma umanjkal. Publika se je razživela šele v drugem delu uro in pol trajajočega koncerta, predvsem po njihovi klasiki I need you, pa še to le v pododrju, z izjemo kakih petih oboževalk  zadaj v bližini šanka. Dve od njih, Bojana in Nika, sta od vseh ljubljanskih nastopov No Means No doslej izpustili le po enega. "Koncert je bil soliden, ampak prejšnji je pustil boljši vtis, cela dvorana je skakala od prvega do zadnjega komada," je primerjala Bojana. "Tokrat sem pogrešala več starih komadov," nam je svoje vtise zaupala Nika.

Morda je tudi to razlog, da po koncu prvega bisa obiskovalci Kanadčanov niso več povabili na oder. Ti bodo bodo imeli priložnost popraviti vtis že nocoj v Brežicah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.