Magazin > Film & Glasba & TV
91 ogledov

Nočejo igrati v Bridget Jones 3

Dnevnik Bridget Jones Žurnal24 main
Hugh Grant naj ne bi bil navdušen nad nastopom v dolgo pričakovanem tretjem delu romantične komedije o prisrčno zmedeni Bridget Jones, zdaj pa se mu pridružuje še Shirley Henderson, ki je upodabljala Jude v obeh prejšnjih delih.

Devetinštiridesetletna igralka pravi, da je za vlogo prestara.

Tretji del snemanja filma je bil prestavljen že leta 2012, ker naj bi bil Hugh Grant nezadovoljen s scenarijem.

Film naj bi bil posnet po priredbi zadnje knjige britanske pisateljice Helen Fielding o Bridget Jones Nora na fanta, ki je v prevodu Radojke Manfreda Modic na voljo tudi v slovenščini.

Tako se zdi, da je za igranje v filmu v režiji Petra Cattanea zainteresirana le še Renee Zellweger, ki je Bridget upodobila v obeh prejšnjih delih. Fieldingova je v nekem intervjuju letos spomladi dejala, da si želi v filmski v vlogi glavne junakinje ponovno videti ameriško igralko Zellwegerjevo. "Renee je bila čudovita kot Bridget. Bilo bi krasno, če bi lahko ponovno odigrala to vlogo," je dejala. Za prvi film je bila nominirana za oskarja.

Po prvem delu Dnevnik Bridget Jones iz leta 2001 in nadaljevanju Bridget Jones: Na robu pameti (2004), ki sta po svetu zaslužila več kot 500 milijonov dolarjev (380 milijonov evrov), se bo tretji del posvetil Bridget, stari 51 let. Ta po tragični nesreči moža Marka ostane z dvema majhnima otrokoma in s starimi prijatelji, ki ji pomagajo prebroditi težke čase. Bridget še vedno piše dnevnik, hkrati pa je vključena tudi v dopisovanja in eksperimentiranje preko družabnih omrežji, so zapisali pri založbi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.