Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

Nočna mora v 3D-različici

Freddy se vrača. Tokrat še bolj resničen. Žurnal24 main
V Ulico brestov se vrača Freddy, ki v prenovljeni verziji spet preganja vse, ki ne bodo ostali budni. Tokrat pa bo njegov pokol še strašnejši, saj se bo svojih žrtev lotil v 3D-različici.

V ameriških kinematografih so konec aprila začeli predvajati nadaljevanje legendarne grozljivke Nočna mora v Ulici brestov, ki je v novem tisočletju dobila 3D-preobleko.

 

Brutalni pokoli Freddyja Kruegerja bodo tokrat še strašnejši in še grozljivejši, obljubljajo ustvarjalci filma. "Freddyjevi oboževalci bodo videli marsikaj novega, predvsem pa jih bo prevzela 3D-različica, zaradi česar se bodo še bolj bali slavnega morilca."

 

Nočna mora v ulici Brestov se je prvič zgodila leta 1984, ko se je v vlogo sadističnega morilca Freddyja Kruegerja prelevil Robert Englund. V novem tisočletju ga bo poskušal prekositi Jackie Earle Haley, ki je v zadnjih Možeh X odigral vlogo Rorschacha.

 

V priredbi Wesa Cravena iz leta 1984 bo na režiserski stolček sedel Samuel Bayer, za katerega je omenjeni film debi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.